top of page

Juwelen en horloges zijn u dierbaar

Het is mijn professie om de juiste waarde van uw juwelen, horloges en diamant vast te stellen. Het is mijn passie u te informeren over de verhalen achter het sieraad. Ik ben mij er van bewust dat de emotionele waarde groter kan zijn dan de geldelijke waarde.

 

Ook weet ik dat het lastig is om een buitenstaander voor een taxatie van uw juwelen, horloges en diamanten in te schakelen.

 

Ik ben opgegroeid in de branche van juwelen, diamant en horloges. Discretie is niet aangeleerd. Het is een natuurlijke eigenschap. Mijn kennis gebaseerd op 3 generaties van productie, handel en taxatie van juwelen, sieraden, horloges en diamant. Aanvullende kennis heb ik opgedaan in Nederland, Duitsland en Zwitserland.

 

Mijn specialisatie in het taxeren van juwelen, sieraden, horloges en diamant is voor mij het ultieme beroep. Het delen van mijn kennis en passie onderscheidt mij van mijn collega taxateurs.

De waardering van uw kostbaarheden zijn in goede handen als het gaat om een taxatie voor uw verzekering, een taxatie voor boedel verdeling, een collectie rapportage en een schade expertise.  

Indien u dit wenst kan ik bemiddelen in verkoop. 

 

Onafhankelijk, gespecialiseerd, discreet en professioneel.

 

Graag adviseer ik u.

Taxatie van antieke sieraden FEniks Taxaties
Taxatie van sieraden door Feniks Taxaties
Taxatie van horloges door Feniks Taxaties
bottom of page